Ανάκληση μοντέλων Audi Q5 – Newsbeast

Ανάκληση μοντέλων Audi Q5 – NewsbeastH Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Kosmocar A.E.,Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Audi στην Ελλάδα εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων για μοντέλα Q5.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 185 οχήματα, παραγωγής Ιουλίου 2015 έως ∆εκεμβρίου 2018. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται να αστοχήσει η στερέωση της επένδυσης θόλου τροχού. Ως συνέπεια, ενδέχεται να χαλαρώσει η επένδυση θόλου τροχού και σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να αποσπαστεί από το αυτοκίνητο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων  οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες  service Audi της εταιρείας Kosmocar A.E.για να γίνει στερέωση της επένδυσης θόλου τροχού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για  περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Audi στο  τηλέφωνο 2109981200 από 09:00-18:00 καθημερινά ή στο email: [email protected]

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.