Αναβλήθηκε το σημερινό γύρισμα – News.gr

Αναβλήθηκε το σημερινό γύρισμα – News.gr


Γιατί πήρε αυτήν την απόφαση η παραγωγή του show

Αναβολή πήρε το σημερινό γύρισμα του show μεταμφιέσεων του Ant1 «Your Face Sounds Familiar», για έναν άκρως δυσάρεστο λόγο, αφού ένας από τους συμμετέχοντες βυθίστηκε στο πένθος.

Χθες, οι συντελεστές της παραγωγής ενημερώθηκαν πως δεν θα «γράψουν» επεισόδιο καθώς το γύρισμα ακυρώνεται. Ο λόγος ο οποίος οδήγησε στην αναβολή του γυρίσματος του «Your Face Sounds Familiar» είχε να κάνει με έναν από τους συμμετέχοντες και συγκεκριμένα τον Ίαν Στρατή.

Ο τραγουδιστής τις τελευταίες ώρες είναι βυθισμένος στο πένθος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Γεγονός που δεν του επιτρέπει να βρίσκεται στο show. Η παραγωγή του «Your Face Sounds Familiar» σεβόμενη το πένθος του Ίαν Στρατή αποφάσισε να αναβάλει το γύρισμα και να δώσει στον τραγουδιστή το χρόνο που χρειάζεται για να επουλώσει τις πληγές της απώλειας αυτής.

Ωστόσο, αυτή η αναβολή δεν αναμένεται να προκαλέσει πρόβλημα στη ροή του προγράμματος καθώς έχουν πραγματοποιηθεί πολλά γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar τα οποία επιτρέπουν στον Ant1 να προβάλει κανονικά το show.

Σχετικά Tags

Your face Sounds Familiar

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.