Απόλυτοι κυρίαρχοι οι Κεχαγιάς – Τσαούσογλου – Newsbeast

Απόλυτοι κυρίαρχοι οι Κεχαγιάς – Τσαούσογλου – Newsbeast


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 36ο Autovision Ράλι Φθιώτιδος, ο 3ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι Χώματος, που είχε ως νικητές τους Γεώργιο Κεχαγιά – Μάριο Τσαούσογλου με το Ford Fiesta R5.

Οι νικητές κατάφεραν να επικρατήσουν και στις τέσσερις Ειδικές Διαδρομές του αγώνα με το Ford Fiesta R5, μη αφήνοντας περιθώρια στους διώκτες τους, σημειώνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους μετά το Εαρινό Ράλι, σκαρφαλώνοντας και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι Χώματος.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι περσινοί πρωταθλητές Γιάννης Μπαντούνας – Κωνσταντίνος Σούκουλης (Mitsubishi EVO VI), που κινήθηκαν ήρεμα μη μπορώντας να ακολουθήσουν τον ρυθμό των πρωτοπόρων.

Την τριάδα συμπλήρωσε το πλήρωμα που ταξίδεψε από την Κύπρο για να βρεθεί στον Ελληνικό αγώνα, οι Πέτρος Παντελή και Πάμπος Λάος (Mitsubishi EVO X). Στην τέταρτη θέση ο συνεχώς βελτιωμένος Γεώργιος Βασιλάκης – Νικόλαος Μουζάκης (Ford Fiesta R5), πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, με τον πολύ γρήγορο Γιάννη Άκρατο – Ευάγγελο Άκρατο (Peugeot 208 VTI 125), να συμπληρώνει την πεντάδα και να κερδίζει και την κατηγορία της F2.

Οι τελευταίοι ήταν και οι νικητές στην κατηγορία της F2, για τα αυτοκίνητα με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, εκμεταλλευόμενοι και την εγκατάλειψη των πρωτοπόρων μέχρι και την δεύτερη Ειδική Διαδρομή Δίβρη Ι, EL NAK Jr – Ανδρέα Βίγκου (Renault Clio Sport). Δεύτεροι οι ταχύτατοι τοπικοί οδηγοί Θεόδωρος Τσάκαλος – Δημήτριος Φαρακλιώτης (Toyota Yaris), οι οποίοι ήταν και πρώτοι στην C6 / A5, με τους Κωνσταντίνο Αντωνίου – Απόστολο Μακάριο (Ford Escort RS 2000), να συμπληρώνουν το βάθρο.

Απόλυτοι κυρίαρχοι οι Κεχαγιάς – Τσαούσογλου – Newsbeast

Ο αγώνας (τον οποίο παρακολούθησαν ελάχιστοι θεατές) είχε συνολικά 11 εγκαταλείψεις, από τα 29 πληρώματα που εκκίνησαν τον αγώνα, εκ των οποίων κάποια με εξόδους από το δρόμο χωρίς βέβαια σοβαρές συνέπειες. Άλλα πληρώματα στερήθηκαν τη σημαία του τερματισμού λόγω μηχανικών προβλημάτων.

Απόλυτοι κυρίαρχοι οι Κεχαγιάς – Τσαούσογλου – NewsbeastΑπόλυτοι κυρίαρχοι οι Κεχαγιάς – Τσαούσογλου – Newsbeast

Νίκος Τσάδαρης

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.