«Έλα ρε Γρηγόρη να με σώσεις! Δεν είμαι καλά σου λέω!» – News.gr

«Έλα ρε Γρηγόρη να με σώσεις! Δεν είμαι καλά σου λέω!» – News.gr


Γιατί συγκινήθηκε

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η Κατερίνα Καινούργιου, οπότε το Καλοκαίρι #not παίρνει παράταση. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, όμως, δεν θα συνεχίσουν. Το ζευγάρι θα ολοκληρώσει την παρουσία του στην εκπομπή την ερχόμενη Παρασκευή κάτι που έκανε την Ναταλί Κάκκαβα να συγκινηθεί στο πλατό.

«Εγώ με τη Ναταλί σταματάμε την Παρασκευή, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία, γιατί έχουμε δυο παιδάκια, γιατί έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό, γιατί η γυναίκα που μας βοηθάει στο σπίτι έχει κάνει κι αυτή τον προγραμματισμό της και πρέπει να φύγει, γιατί εγώ πρέπει μετά από 52 εβδομάδες συνεχούς καθημερινής παρουσίας νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να ξεκουραστώ και στις 14 του μήνα θα επανέλθω με την Κατερίνα και το ανανεωμένο Ευτυχείτε», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στη συνέχεια, όταν πήρε τον λόγο η Νάταλι Κάκκαβα, ανέφερε συγκινημένη: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας που έκαναν κι αυτοί τη θυσία τους να μας αποχωριστούν, γιατί δεν έχουν συνηθίσει να μας αποχωρίζονται». Όταν η παρουσιάστρια πήγε μπροστά στη γιγαντοοθόνη για το δελτίο καιρού την έπιασαν τα κλάματα.

«Έλα ρε Γρηγόρη να με σώσεις! Δεν είμαι καλά σου λέω!», είπε κλαίγοντας και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έσπευσε και με ένα φιλί στον ώμο προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Σχετικά Tags

Γρηγόρης Γκουντάρας Ναταλί Κακκαβά

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.