Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για εμένα – News.gr

Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για εμένα – News.gr


Η εξομολόγηση και ο απολογισμός της παρουσιάστριας

Η τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, μετά από 15 χρόνια συνεργασίας είναι η σημερινή και η συγκίνηση κυριαρχεί στο πλατό της εκπομπής.

Η εκπομπή «Ελένη» ξεκίνησε με ένα άκρως συγκινητικό αφιέρωμα που έφτιαξαν οι συνεργάτες της για τα 15 της χρόνια στον Alpha, με τις πιο ωραίες και ευχάριστες στιγμές τους.

Και στη συνέχεια πήρε το ρόλο η παρουσιάστρια που τόνισε:

«Τελευταία εκπομπή, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου 29 χρόνια, σχεδόν 30 χρόνια. Μπορεί να σας λέω πάντα αλήθεια, αλλά κάποια πράγματα τα κρατάω για εμένα. Δεν ξέρω το μετά αν θα γυρίσω, αν όχι. Κλείνει ένας κύκλος… αν ξαναγυρίσω δεν θα είναι το ίδιο… αλλάζω… αλλάζουν οι άνθρωποι, τα πλατό, οι συνεργάτες… δεν θα είμαι η ίδια, η βάση μου είναι η ίδια. Πώς θα μας βρει ίσως το μετά κανείς δεν ξέρει. Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για εμένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου είχαν πάει τόσο μακριά… Παρότι το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν στο τέλος», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Κλείνοντας αυτό το μεγάλο κεφάλαιο, ήμουν εγώ εδώ σε μία άκρη να συνδυάζω τα γεγονότα της δικής μου ζωής με της δική σας. Ήμουν εκεί για να σας παρασύρω στα ροζ, στα καλά, στα ευχάριστα, ποτέ στα δύσκολα, στα κακά».

Για τους συνεργάτες της, πρώην και νυν είπε μεταξύ άλλων: «Μιλάω για τους συνεργάτες μου γιατί εγώ έχω πάρει την πιο πολλή λάμψη, αλλά δεν θα είχα κάνει τίποτα, αν δεν είχα αυτούς τους ανθρώπους, αν δεν τους είχα δίπλα μου, όλους. Κι αυτούς που έφυγαν τα πρώτα χρόνια, αυτούς που έφυγαν πέρσι, πρόπερσι. Μιλάω για όλα τα παιδιά που δούλεψαν μαζί μου στα τρία κανάλια, στο Mega στα παιδικά μου όπως λέω χρόνια, στα χρόνια του ΑΝΤ1 – τεράστιο σχολείο για εμένα. Πόσα ευχαριστώ να πω σε εκείνους που με έπιασαν από το χέρι και με στήριξαν. Και μου έμαθαν τόσα πολλά και αυτή τη γνώση προσπάθησα να τη μεταφέρω στους νεότερους. Και θα κλείσω με τους ανθρώπους στον Alpha, με όλους, με τις αγωνίες που έχουμε περάσει, ειδικά την περίοδο που περάσαμε, όταν δεν ξέραμε με την άδεια και λέγαμε το κανάλι κλείνει, αλλά το κανάλι τα κατάφερε και με αυτούς τους ανθρώπους θα συνεχίσει».

Σχετικά Tags

Ελένη Μενεγάκη

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.