Μυστήριο με το X-Factor – Φεύγει ή μένει στο Open; – News.gr

Μυστήριο με το X-Factor – Φεύγει ή μένει στο Open; – News.gr


Οι δηλώσεις του Μιχάλη Τσαουσόπουλου και του Χρήστου Μάστορα άναψαν φωτιές

Έντονη φημολογία επικρατεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με το μέλλον του X-Factor. Το πρόγραμμα επρόκειτο να βγει στον τηλεοπτικό αέρα την ερχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Open.

Ωστόσο, κάποιες δηλώσεις του Μιχάλη Τσαουσόπουλου και του Χρήστου Μάστορα, δυο εκ των κριτών δηλαδή, άναψαν φωτιές.

«Την Δέσποινα δεν την είδα καν στα γυρίσματα γιατί τα δικά μας γυρίσματα είναι διαφορετικά από της Δέσποινας» δήλωσε στις κάμερες ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και οι φήμες πως η τραγουδίστρια έχει αποχωρήσει από την παρουσίαση του συγκεκριμένου project φούντωσαν.

«Δεν ξέρω σε ποιο κανάλι θα μας δείτε, αλλά σίγουρα θα μας δείτε. Εγώ δεν ανησυχώ» δήλωσε και ο Χρήστος Μάστορας, μέλος της κριτικής επιτροπής επίσης.

Στην εκπομπή Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε σχετικά με το μέλλον του X-Factor: «Ο Ιούλιος θα είναι δύσκολος. Αν η εταιρεία παραγωγής, επειδή έχει πάλι προβλήματα, θελήσει να πάει το πρόγραμμα σε άλλο κανάλι, είναι θέμα της παραγωγής. Είναι απλήρωτοι. Η συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής έκανε και το Project Runway και είχαν και αυτοί τεράστια θέματα. Όταν είδαν από την εταιρεία παραγωγής πως ο ΣΚΑΪ δεν θα έχει το The Voice, είπαν να κάνουν μία κίνηση. Και φαίνεται πως προχωράει αυτό».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικά Tags

ΣΚΑΙ Open X-Factor

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.