Ο σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ για τα media – News.gr

Ο σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ για τα media – News.gr


Τα στελέχη που αναμένεται να σηκώσουν το βάρος της «αποστολής»

Ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα των σχέσεων του με τους καναλάρχες, αλλά και γενικότερα με τους ιδιοκτήτες media που δημιουργήθηκαν μετά την ήττα του την 7η Ιουλίου ενώ συγκεκριμένοι συνεργάτες του θα είναι στην «πρώτη γραμμή» για τη χάραξη του μιντιακού πλάνου της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτκά, ανοιχτό δίαυλο με την πλευρά των ιδιοκτητών των καναλιών για λογαριασμό της πλευράς Τσίπρα θα κρατά ο πρώην υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης που είχε ανάλογο ρόλο το προηγούμενο διάστημα. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι σε αυτό το μέτωπο ίσως αναλάβει δράση και ο Αλέξης Χαρίτσης, αλλά όχι η Έφη Αχτσιόγλου, λόγω σύνδεσης με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Κατά το δημοσίευμα, από τη μία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το στενό του επιτελείο θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τις ισορροπίες στους κόλπους του μέχρι πρότινος φιλοκυβερνητικού Τύπου αλλά και στα κομματικά ΜΜΕ (δεδομένου του γεγονότος ότι μοιραία θα κλείσουν σε μεγάλο βαθμό οι κάνουλες της διαφήμισης που προωθείτο σκανδαλωδώς σε αυτά) και από την άλλη αναζητούν ήδη τρόπους για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ερείσματα στους σημαντικούς ενημερωτικούς πόλους της χώρας.

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη περίπτωση, είναι κοινός τόπος στην Κουμουνδούρου ότι χρειάζεται υπομονή, καθώς απέναντί τους έχουν την πρώτη αυτοδύναμη κυβέρνηση έπειτα από δέκα χρόνια και μάλιστα με εμφατική πλειοψηφία. Κατά το δημοσίευμα, το γεγονός αυτό δίνει μοιραία.. μιντιακό χρόνο στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού η όποια κριτική θα έρθει συν τω χρόνω και ανάλογα με τα κυβερνητικά πεπραγμένα.

Σε αυτό το σκηνικό μοναδική εξαίρεση αποτελεί το Open του Ιβάν Σαββίδη, καθώς ο πολιτικός ομφάλιος λώρος που συνδέει τις δυο πλευρές θα μπορούσε να αποτελέσει παράγοντα για την επιτάχυνση του τέλους της λογικής των ισορροπιών, που όπως είναι φυσικό, κυριαρχεί αυτό το διάστημα στην Παιανία, τονίζει το δημοσίευμα.

Σχετικά Tags

Αλέξης Τσίπρας Ιβάν Σαββίδης

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.